Silvio Berlusconi a încetat din viață astăzi, la vârsta de 86 de ani.

Fostul prim-ministru al Italiei, care a cochetat o lungă perioadă și cu fotbalul, a murit luni dimineață la spitalul San Raffaele din Milan, după ce recent a fost diagnosticat cu leucemie, conform BBC

Silvio Berlusconi a murit la 86 de ani

Berlusconi a fost patronul celor de la AC Milan nu mai puțin de 31 de ani, în perioada 1986 – 2017. Cu el la conducere, gruparea milaneză a cunoscut succes atât pe plan intern, cât și pe plan internațional. 

După perioada petrecută la formația de pe San Siro, Berlusconi a fost finanțator și la Monza, echipă la care a contribuit financiar până în momentul decesului. Italianul ajutase echipa să promoveze în Serie A, campionat în care activează în continuare. 

Silvio Berlusconi avea probleme de sănătate de mai mult timp

Starea de sănătate a lui Berlusconi se degradase rapid în ultima vreme, iar în primăvară acesta fusese internat de urgență de mai multe ori, din cauza unor probleme cardiovasculare și respiratorii. 

Bahama Blue este un documentar în 6 părți care te poartă adânc în inima mării albastre. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

În aprilie 2021, el a fost spitalizat mai mult de trei săptămâni, pentru sechele cauzate de COVID-19, virus pe care l-a contractat în septembrie 2020.

Berlusconi suferise o operaţie dificilă pe cord deschis în 2016, apoi o operaţie pentru ocluzie intestinală, în primăvara lui 2019

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *