Ce tradiție a omis Gina Pistol la nunta ei.

La aproape două zile de când a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei, Gina Pistol a dezvăluit că a omis să respecte o tradiție la petrecerea de nuntă. Prezentatoarea Chefi la cuțite a mărturisit că s-a luat cu distracția și a uitat să arunce buchetul.

Sâmbătă, pe data de 27 mai 2023, a avut loc unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului 2023: căsătoria lui Smiley cu Gina Pistol. Prezentatoarea Chefi la cuțite și artistul au avut parte de cea mai tare nuntă din showbiz și s-au distrat de minune, până în zorii zilei, alături de invitații lor. Petrecerea a fost una pe cinste și au petrecut ore în șir pe ringul de dans, iar Gina Pistol a mărturisit că a uitat să arunce buchetul.

https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.575.0_en.html#goog_1328256763

00:00

Ce tradiție a omis Gina Pistol la nunta ei

În urmă cu doar câteva minute, prin intermediul rețelelor de socializare, Gina Pistol le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că, în noaptea nunții, a omis să respecte o tradiție și anume: aruncatul buchetului. Prezentatoarea Chefi la cuțite a dezvăluit că s-a luat cu distracția și efectiv a uitat să bifeze și acest moment care ar fi trebuit să aibă loc în seara petrecerii.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *