Cântărețul Petrică Cercel a murit după ce s-a infectat cu COVID-19

Iată care este cauza morţii celebrului Manelist! Câţi copii avea artistul? Soţia lui Petrică Cercel, Ana, este devastată.

Vestea că celebrul manelist, Petrică Cercel, a murit a venit ca un șoc pentru familie și apropiați, dar și pentru fanii cântărețului.

El a lăsat în urmă doi băieți și o soție, pe Ana, cea despre care spunea, nu de mult, că o iubește nespus.

Cauza morţii lui Petrică Cercel

Petrică Cercel a murit după ce s-a infectat cu Covid-19. El a stat intubat mai mult timp, dar în cele din urmă, organismul lui a cedat ieri, 16 septembrie 2021, la orele amiezii.

Anunțul trist a fost făcut la numai 3 zile de când fiul artistului, Ionuț Cercel, a declarat în presă, foarte optimist, că analizele tatălui său au ieșit mai bine și că medicii îi spun lucruri bune vizavi de starea sa de sănătate, după ce contractase COVID-19.

Din păcate, organismul artistului a cedat. Moartea artistului Petrică Cercel a fost confirmată de famile cât și de către colegii săi de breaslă, care sunt în stare de șoc și care îl plâng pe cel alături de care au petrecut momente frumoase, de neuitat, la evenimente.

Copiii lui Petrică Cercel nu îşi pot reveni din şoc

Petrică Cercel avea trei copii şi cinci nepoţi.

”Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție”, spunea Petrică Cercel despre familia lui.

Ce spunea Ionuț Cercel despre tatăl lui în urmă cu câteva zile:

„Ceea ce am postat eu pe pagină e adevărat.

Tata are niște probleme de sănătate, cu virusul ăsta, cu COVID, sperăm că vor trece toate cu răbdare și credință, suntem oameni credincioși și credem și în medicii din România.

Este internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală. Medicii, doar ce am vorbit cu ei, mi-au zis că analizele au ieșit un pic mai bine, dă semne că-și revine.

E internat de destul de multe zile.

A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul.

Am considerat că acolo știu medicii ce să facă cel mai bine. Nu i-a fost teamă, tatăl meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis că totul va trece cu bine. Noi suntem oameni credincioși, credem în Dumnezeu și în toate minunile lui, știm că finalul va fi unul fericit. Tratamentul începe să dea roade, analizele ies din ce în ce mai bine”, a scris el.

Soţia lui Petrică Cercel, distrusă de durere

De asemenea, soția lui Petrică Cercel, Ana, este distrusă de durere.

Petrică Cercel şi soţia lui, Ana

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *