Despre Noi


Suntem alaturi de tine din anul 2011.Am trecut peste nenumarate obstacole dar tu ai fost alaturi de noi la bine si la rau.
Te-am ajutat sa treci peste momente de tristete si momente de bucurie cu muzica noastra.
Radio Pro-Hit a fost infiintat pentru toata lumea de pretutindeni,pentru cei plecati in stainatate,pentru cei carora le place muzica buna si de calitate.
Multi dintre voi nu stiti cum se intretine un radio online,dar pentru acest lucru trebuie sa facem multe sacrificii.
Sunt sume importante pe care le cheltuim lunar din propriile buzunare pentru a va face zilele mai frumoase.
Serverele,hostingul devin din ce in ce mai scumpe iar resursele noastre au inceput sa se sfarseasca.
Radio Pro-Hit este un radio non-profit ce emite pe genul – DEEP HOUSE DANCE CLUBBING din data de 10 August 2020
Numai cu ajutorul vostru vom reusi sa mentinem in continuare acest superb post de radio in care am investit mult suflet,o mica parte din timpul si viata noastra.
A venit si randul nostru sa apelam la voi,la ascultatorii nostri.
Daca doresti ca acest post de radio sa ramana in continuare in lumea internetului nu mai sta pe ganduri ajuta-ne chiar acum.
Chiar si cea mai mica suma ne poate fi de folos,poti deveni chiar tu ascultatorul nostru de sprijin.
Va multumim!
Licenta Radio Pro-Hit Romania – In baza Legii nr. 8/1996 modificata si completata si a Deciziei ORDA nr. 232/2011 publicata in M.Of. la data de 10 August 2011, Uniunea Producatorilor de Fonograme din Romania (UPFR) elibereaza Licenta neexclusiva pentru comunicarea publica a fonogramelor de comert prin intermediul serviciilor online sau mobile.
Uniunea Producatorilor de Fonograme din Romania (UPFR) elibereaza licente pentru urmatoarele tipuri de activitati:
a) radio online;
b) tv online;
c) siteuri cu muzica de fundal.
Licenta neexclusiva eliberata de catre UPFR este netransmisibila si se acorda pentru o perioada de 3 ani, iar la solicitarea expresa a utilizatorului, pentru o perioada mai scurta, pentru fiecare site in parte prin intermediul caruia se utilizeaza online fonograme de comert.
Obligatia de a solicita eliberarea Licentei, revine utilizatorului, cu cel putin 10 zile inainte de efectuarea comunicarii publice prin intermediul serviciilor online sau mobile a fonogramelor de comert.
Definitii:
Este utilizator in sensul prezentei Metodologii, orice persoana fizica sau juridica ce comunica publicului fonograme de comert prin intermediul serviciilor online sau mobile, fiind responsabila de continutul paginii de Internet.
Pentru colaborari si orice fel de mijoloc pentru a ne sustine ne puteti contacta prin acest mail:
office@radioprohit.ro