Avionul cu 170 de pasageri a aterizat în siguranţă, după ce a lovit cu coada pista la decolare/ Compania aeriană: Pasagerii vor fi preluaţi de alt avion


Aparatul de zbor a decolat la ora 16.44 către Liverpool, iar incidentul s-a produs la scurt timp de la decolare, în momentul în care avion se ridica de la sol.

„Aparatul de zbor se întoarce la sol pentru verificări tehnice”, a declarat Valentin Iordache, directorul Aeroporturi Bucureşti.

170 de oameni se află la bordul avionului.

Blue Air: Zborul către Liverpool s-a întors pe Otopeni. Pasagerii vor fi transportaţi cu alt avion

„Zborul 0B133, care a decolat în această după-amiază de pe Aeroportul Otopeni cu destinaţia Liverpool, s-a reîntors la Bucureşti ca urmare a deciziei comandantului. Respectând procedurile în vigoare şi pentru că siguranţa este prioritară la Blue Air, echipajul a decis să revină pe Otopeni ca urmare a unei suspiciuni de defecţiune tehnică”, se scrie în comunicatul de presă al Blue Air.

Blue Air precizează că, pentru a elimina orice suspiciune şi pentru liniştea pasagerilor, avionul a aterizat pe Aeroportul Otopeni în condiţii de maximă siguranţă, la ora 18:25, pentru efectuarea verificării tehnice.

„Pentru a diminua disconfortul creat de realizarea procedurilor de inspecţie, compania a luat decizia ca pasagerii să fie transportaţi cu o altă aeronavă Blue Air şi să ajungă la destinaţie în cel mai scurt timp posibil”, se subliniază în comunicatul Blue Air.

Incident pe Aeroportul Otopeni: Avion întors după ce a lovit cu coada pista

Un avion Blue Air care se îndrepta spre Liverpool se va întoarce pe Aeroportul Otopeni din Bucureşti din motive tehnice, potrivit unor surse acesta lovind cu coada la decolare pista. La ora transmiterii ştirii avionul consumă combustibilul înainte de aterizare.

Potrivit surselor citate, aparatul de zbor a decolat la ora 16.44 către Liverpool, iar incidentul s-a produs la scurt timp de la decolare, în momentul în care avion se ridica de la sol.

În prezent, avionul încearcă să consume combustibilul pentru a ateriza în siguranţă.

„Aparatul de zbor se întoarce la sol pentru verificări tehnice”, a declarat Valentin Iordache, directorul Aeroporturi Bucureşti.

170 de oameni se află la bordul avionului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *