Home / Stiri Muzica / EXCLUSIV PRO-HIT/ Medicina modernă nu mai poate face nimic pentru Denisa Manelista. Ce a ajuns să facă pentru a se vindeca de boala cumplită

EXCLUSIV PRO-HIT/ Medicina modernă nu mai poate face nimic pentru Denisa Manelista. Ce a ajuns să facă pentru a se vindeca de boala cumplită

Denisa Manelista suferă de o boală cumplită care îi suge zi de zi viața din ea. Artista blondă a fost diagnosticată cu ciroză într-o stare avansată destul de recent când nici măcar tratamentele scumpe nu au mai putut să o ajute. Acum este acasă și face o ultimă încercare să se pună pe picioare.
Nu este nici o lună de când a explodat fatidica veste că Denisa Manelista este pe moarte. Recent, fata a fost diagnosticată cu ciroză. Se pare că suferea de ceva vreme de hepatita B despre care nu a aflat decât de curând, când șansele ei de vindecare scăzuseră dramatic.

Boala Denisei Manelista, avansată. Medicina modernă nu o mai ajută

La medic a ajuns din cauza vitezei nejustificate cu care slăbea… Imediat după ce a aflat rezultatul analizelor, a plecat la Viena, unde a urmat un tratament de câteva zeci de mii de euro. Fără efect însă, din cauza evoluției avansate a bolii. Și cum medicina modernă nu o mai ajută, Denisa a părăsit spitalul și s-a cantonat acasă. Trăiește izolată pentru că îi este greu să iasă și primește vizite de la toți colegii ei de breaslă.

Deși șansele ei de vindecare scad cu fiecare zi care se scurge, Denisa încearcă să-și mențină o minimă stare de bine cu ajutorul produselor naturiste. Practic, spun surse din preajma fetei, sunt singurele în care își mai poate pune acum nădejdea.

Tânăra cântăreață în vârstă de doar 27 de ani este cunoscută nu doar pentru muzica sa, ci și pentru cumințenie. În urmă cu doi ani, aceasta povestea că nu a fost niciodată cu un bărbat pentru că nu a găsit până acum bărbatul care să o convingă să renunţe la virginitate.

Nu am avut un iubit. Am avut prieteni, dar nu iubiţi. Mi-e şi frică de momentul ăsta, să nu stric ceva. Sper să îmi găsesc un om bun şi să-mi înţeleagă meseria. Am fost îndrăgostită, dar pentru că nu a fost să fie, a trecut repede. „Minunea” nu s-a întâmplat. Când o să mă vedeţi cu un băiat de mână, înseamnă că o să se întâmple. Să nu exagerăm, nu vreau să fiu virgină în noaptea nunţii. Îmi place de Victor Slav, dar nu ca partener. Nu e genul de bărbat care să îmi placă mie. E frumos, dar în general, nu îmi plac bărbaţii prea frumoşi. Adrian Mutu sau Cătălin Botezatu sunt mai mult pe gustul meu. Eu aleg, nu culeg. De asta am ajuns în situaţia asta. Bărbatul ideal nu trebuie să fie într-un fel anume, îmi voi da seama atunci când îl voi vedea”, povestea în trecut Denisa Manelista.

Extrem de veselă de obicei, Denisa are o singură oroare: înmormântările. De altfel, le refuză chiar și dacă sunt bine plătite, după cum le-a mai explicat și admiratorilor săi.

Ciroza hepatică, boala care a ucis-o pe Ileana Ciuculete

Ciroza hepatică, boala care a ucis-o și pe Ileana Ciuculete, este una dintre cele mai grave boli ale ficatului. Ciroza hepatică este o boală cronică a ficatului, caracterizată de o diminuare progresivă a masei lui funcționale rezultând atât din diminunarea cantității de hepatocite, cât și din distrugerea arhitecturii specifice a organului.

About proeugen2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*