Home / Stiri Muzica / Delia a fugit la Roma doar ca să scape de vremea rea

Delia a fugit la Roma doar ca să scape de vremea rea

Proaspăt venită în țară dintr-o vacanță, a decis, pe nepusă masă, să plece într-o alta. Delia a fugit la Roma, doar așa, ca să scape de ploile din România.

Duminică dimineața nimic nu anunța vreo plecare peste hotare în casa cuplului Delia Matache – Răzvan Munteanu

 

Cei doi au sărbătorit Paștele ca toți românii, cu miel, drob și cozonaci, apoi s-au așezat să-și facă liniștiți siesta. A fost momentul în care le-a căzut sub ochi avertizarea meteorologilor că urmează să se abată asupra Româniai un front atmosferic rece, cu ploi abundente. Au decis că n-au chef de așa ceva și au pornit în căutare de soare și căldură.

Delia a recunoscut de ce nu face un copil.

Primul pas: consultarea buletinului meteo, ca să vadă în ce țară prin Europa își arată soarele fața. Apoi au cumpărat repede biletele de avion și-au făcut niște bagaje ușoare, ca pentru două-trei zile, și și-au luat tălpășița, chiar duminică seara, către capitala Italiei.

“A fost ceva neplănuit. Am văzut că este vreme urâtă și ne-am uitat repede pe unde am putea pleca. Am ales Roma, că aici este cald”, ne-au mărturisit ei.

Delia a fugit la Roma cu soțul său. Au trecut de la miel la pește și fructe de mare

Ieri, Delia și Răzvan deja le făceau în ciudă prietenilor postând fotografii din însorita capitală italiană, unde au luat la pas obiectivele turistice și localurile cu pește, fructe de mare și specialtăți italienești. Azi au în program odihnă, plimbare și relaxare la terasele din Roma, iar mâine se întorc deja în țară.

About proeugen2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*